Poslední...
Anotace: Všem moc moc lásky - ať je váš život krásný ...
Jen poslední slza, docela poslední,
již se v mém životě nikdy nerozední.
Jen poslední povzdech a pak už přijde hřích,
výhra se nekoná, již nepoznám nikdy smích.
Jen poslední slůvka a pak si pro mě přijde,
ano, to prokletí, ta ledová smrt si mě najde.
Poslední touhy smazal déšť z mého těla,
ač vím, že jsem bojovala a žít chtěla.
Poslední minuty a končí příběh můj,
anděli, už raději ani při mě nestůj...
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Someday, carodejka, Ariella13, Petbab, Simísek
Komentáře (7)
Komentujících (7)