ST je pouze za napsání, nikoliv bolest, taková dílka nehodnotím, Ti, co mě znají, už to vědí. Bolesti body nepřísluší. Občas udělám výjimku, jako zde, jen za to napsání.
11.04.2008 06:46:00 | NikitaNikaT.
Velmi smutná a bolestná básenka. Jak jen pomoci? Život je pes a velký soupeř, nad kterým nelze vyhrát, vždy se nande něco, co nás krutě srazí. Přeji, aby těch pádu bylo, co nejméně, nejlépe žádný.
11.04.2008 06:45:00 | NikitaNikaT.