Total..
Proč? Řekne mi kdo?
Já váhám znát Tě
neslyším hlas Tvůj
vždyť je nasnadě
vyťukat číslo
jakápak věda
hrůzu mám z toho
že mi ho nedá
budu-li mít ho
nebude signál
bude-li, dalších
hrůz mých lavina
spustí se, když už
budu pár kroků
od vrcholu, pak
nehnutě v šoku
budu v ní vězněn
jak bídák Oetzi
pod ledovcem až
na ploše třecí
tam můžu smát se
jak smyslů zbaven
sám sobě hlupák
na věky. Ámen.
Přečteno 387x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Isobel, Pišák, Simísek, jedam, janewe, Psavec, toužím.jít.dál, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)