Anotace: Jsem velmi smutná - vím, jak zkáza chutná - přesto ale vám moc štěstí - cestičku života bez klestí...
Moje mila vaz si zivota, smrt v primem prenosu je strasna a kdyz prijde, nikdo s ni nechce odejit, ver mi, postav se celem problemum ktere Te trapi, zena ma hodne sil. Mysli treba na ty nemocne..chteji zit a nemohou a presto si toho zbylého zivota tolik vazi i kdyz vedi ze vic casu nedostanou. Klidne mi napis , budu Ti naslouchat .
12.04.2008 00:26:00 | carodejka
rozumím Ti.. proto Ti přeji, ať jsi skutečně uchráněna od jakéhokoliv násilí.. myslím na to
11.04.2008 16:50:00 | Petbab
Nezlob se na mě, ale mně to pobouřilo. Nesouhlasím s tvýma myšlenkama. Ale psát umíš hezky. Na světě je tolik krásného. Když si uvědomím, že každý z nás může zemřít už dneska...
11.04.2008 15:51:00 | Silvie
Někdo v tom vidí krásné metafory, já se ptám, zda není rozsah poněkud neúměrný obsahu. Možná to bude i formou, jakou je tato báseň psáno, ale mne příliš neoslovila.
11.04.2008 14:46:00 | CorrimsonTom
Jak smutné i krásné.. Nevzdávej to přeci? Taky ti přeju hodně štěstí, jako ty nám.
11.04.2008 14:43:00 | zlomený a nanicovatý -__-