Špatné ráno
Anotace: jenom jedno z mnoha
Ráno, když se probudím.
tak úzkost mě hned svírá.
Asi když po nocích sním,
tak mou duši něco sžírá.
A když otevřu své oči,
do dalšího prázdného dne.
Tak něco se ve mě divně točí
a smutek na mě ve chvíli dopadne.
A i když se mi nechce vstát,
tak zase musím.
A i když se začínám všeho bát
tak dál jít zkusím,
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)