V kapkách deště
V kapkách deště
V kapkách deště přemítám
nad životem, nad smrtí,
v kapkách deště namítám,
že bez křídel pták neletí.
V kapkách deště slzy skrývám,
svět je nikdy nespatří,
v kapkách deště usedám,
city už sem nepatří.
V kapkách deště ulehám
do té mokré trávy,
v kapkách deště usínám,
Smrt vztahuje spáry.
V kapkách deště... umírám.
Přečteno 410x
Tipy 29
Poslední tipující: Angela Valley, Gabrielle, Alien.v.v.s., Hedvika, enigman, Roger, klarass, Danah, whiolet, Bloodmoon, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)