snění - bez toho nelze žít a nikdy nezradí, opravdu je to takový úkryt přede vším nepříjemným. Svět patří snílkům!:)
08.05.2008 21:41:00 | Meiv
Krásné... nemysli na nic zleho.Poddej se jarnímu sněni,představ si krasne divky s vlajicimi vlasy a nadhernymi usmevy na tvarich,toho krasneho je mozna na svete malo ale oto dele si vsechno pamatujeme.
27.04.2008 13:44:00 | carodejka
"Nemysli na to a poddej se snění,
zavři oči, zmiz do své skrýše."
---co když té skrýše ale není?---
12.04.2008 20:29:00 | Simísek