Tak prázdná
Anotace: Všechno je OK...ale i tak mi něco chybí :(
Jsem tak prázdná
a sama i když s tebou
jako by všichni zemřeli
a mě tu nechali němou.
S utlumenými smysly
hledám jak naplnit den
marné jsou mé cíle
vše je jen dětinský sen
o velkém podiu
a zvuku drásajícím srdce...
chci tak moc...chci!!!
ale mému osudu se nechce...
A tak tu sedím
a myslím na tvé zrady
sama bez své kytary
jen s ničím co je všude tady
Kéž bych ztratila paměť
a mohla vše jiné udělat
nebýt tak blbá jak doteď
a pomstít se...nedělat anděla!
Jenže já to neumím... :(
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, bez nápadu na přezdívku..., just me, Simísek
Komentáře (0)