Po nátlaku a obviňování že vyznání lásky bez šestistopého daktylutrocheje je trapný a ubohý odvolávám u této autorky všechny své kritiky a chci, aby se nebraly vážně, ale jen jako reakci na kritiku bez citu, která nechápe že může potěšit i neumětelsky napsaná básně.
BTW ztracená - já jsem hrdej na to co píšu i na to že psaní je jen odnož mého projevu.Prim u mě hraje skladání hudby.
15.04.2008 20:26:00 | Red Bull
Omšelé,naučené,slabá kopie velkých autorý,myšlenka hadr,pokus o jinotaj a zajímavost žádná.
Promiň,ale proti básním Karla Kryla je to jen odpad v koutě.Nechápu jak se tohle může považovat za básnický projev.
13.04.2008 19:37:00 | Red Bull