Má březnová pohádko
Anotace: mizíš mi a mizíš a ztrácíš se a já tě stále ještě mám
Ztrácím tě
má březnová pohádko
s rukama od borůvek
ztrácím tě jednoduše
tak, že i vítr může mi tě brát
tak, že i doteky z dlaní
lehounce může odevlát
ztrácím tě jednoduše
bez požadavků na návrat
Jsem pořád maličká
s nemocnou hlavou a s vírou
v krásu hvězd
jsem dítě
a budeš-li chtít
- ne, není nic lehčího
než zkusit mě splést
...tisíckrát stejně a prázdně
můžeš mě svést...
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: Barunka=o), G.P., Klíček, Severka, estrellita, kokeš od pana krbce, Bíša, Alan Black
Komentáře (3)
Komentujících (3)