Anotace: ...
Mnoho smutku a bolesti skrývají slzy vím,... ale když odplavou, uleví se a to vím taky, takže mi věř :o))...taky jsem jich pár o slzách napsala..
Básnička se mi líbí.
15.04.2008 17:26:00 | labuť
myslím že všichni známe jejich chuť, až mooc dobře. no, tak snad jen? optimističtější básně do příště?
13.04.2008 14:57:00 | brooklyn