Chci a taky ,že jdu....!!!
Balím si tašky
A hážu do nich -
všechnu tu nenávist
přetvářku a svoje sny
Chci pryč
Chci odejít
A už se sem, nikdy nevrátit
Tak už nepros – je pozdě
Tak stůj
řekla si:
„Pojď a bud jenom můj“
- Už musím -
/měj se/
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, Woski, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)