Cesta do pekel či nebeské brány?

Cesta do pekel či nebeské brány?

Anotace: Do srdíčka lásku - žádnou bolestnou vrásku - sluníčko dnes svítí - voní všude kvítí - úsměv mějte na tváři - očka ať se vám jen rozzáří ...

Když bolí duše i tělo,
to se mi život vzdát chtělo.
Vede pak cesta do pekel?
Proč jsi mě Bože tak proklel...

Ale já musím ještě bojovat,
svůj život tady zachovat.
Chci pak nebeskou bránou projít,
pro všechny sílu do života najít.

Píši to nyní ve vteřině,
ať mi ty nic moc verše každý promine.
Chtěla jsem jen pocit vyjádřit a říci,
že se ještě stále snažím žíti.

MÁM VÁS RÁDA.
Autor toužím.jít.dál, 14.04.2008
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: Petbab, jaňa, Simísek, Psavec, cevert, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Len tak ďalej.Moja duša sa usmiala a vidí, že máš opäť chuť bojovať.

15.04.2008 10:39:00 | Annadesirée

to jsem ráda...snaž se dál :) a věz, že bude lépe :-*
jednou to příjde...

14.04.2008 12:42:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí