Anotace: Tělo, duše, mysl i srdce se dají zmučit a kvůli krutosti se dějí různé věci...
Na světě ale nejsou jen ty zlé uklované vrány, jsou tu i mnohem přívětivější ptáčci, třeba vrabčáčci a tak... Básnička je to moc pěkná, ale div mě nemrazí, když si vezmu, žes jí napsala ty... =(...
18.05.2008 18:07:00 | Miro Sparkus
Zvláštní...
Dotýká se mě to, a o to více, že jsem věřící a kdysi jsem dělala referát na první křesťany, kdy bylo tohle všechno a mnohem víc.
16.04.2008 17:22:00 | Rikitan