Krasne jsi popsala to jak se citis, urcite se to brzy zlepsi, slunce nam moc vsem zchazi, prinese sebou blahodarnou energii.. krasne.
14.04.2008 23:04:00 | carodejka
i tak to dovedeš moc hodně moc pěkně...
hm, taky vlastně nikdy nejsem spokojenej s tim lapnutím pocitu do básně: ždímu to, ždímu to, ale pořád tam ta CENZOROVÁNO šťáva nějaká zůstává... jsou to jen pitomý písmenka, co ty věděj o tom, jak se cítíme...
no, vždyť to říkám: HSG, prej...
14.04.2008 22:40:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Někdy slova prostě nestačí...
14.04.2008 22:35:00 | Chancer