Království za úsměv
Anotace: Když mi napíšete svůj komentář k básničce, budu moc rád. Předem děkuju:)
Ze stromů snáší se listí,
jsou to ze zlata vločky,
závěje na zemi kreslí
první podzimní krůčky.
Nebe je z olova
a místo vzduchu tepe v ulicích kouř,
po tvářích hladí mě zima
a já šeptá si-bylo i hůř.
Nebolí samota míň než jiná trápení,
není to lehké utíkat sám,
v chladu se dech na páru promění,
království za úsměv dám.
Přečteno 366x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, saddova, fuu, Dedillope, Ahimsa, WAYWARD, cevert, Simísek
Komentáře (6)
Komentujících (6)