Rozvířit ledy

Rozvířit ledy

Anotace: tohle je taková veselejší

Tak honem chci slyšet ten zvuk,
jako kra, když se rozlomí.
Ať mé uši naplní ten hluk,
když vše se citům dovolí.

Tak rychle, je nutné si pospíšit,
prohrábout tu hrstku smutku.
Honem, honem, jen se oprášit,
a povstat znovu z toho prachu.

Nechat, ať krev opět naplní každou žílu,
Srdce svoje slyšet tepat, najít k žití sílu.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 15.04.2008
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povzbudivá, líbí...*:)

01.05.2011 09:23:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí