možná je to tím že vím o co jde a nebo jsem si to jen našla mezi řádky, ale mě se to líbí...prostě to z toho nějak vycítím :-)
20.04.2008 19:59:00 | Flow Calipso
Proc je potreba jiskry pro to aby jsi vyjadril cit?Vždyt s jiskrou se nedá žít raději ten cit.
17.04.2008 18:53:00 | greapy