Anotace: jen výlev nálady...
Hej tak tohle vystihuje to co se mi taky děje...prostě to co cejjtim a tak...dobrý...:)
22.04.2008 18:40:00 | už ne pernikova princezna
Těžký život, smutná láska, vím přesně, jak se cítíš. ... sama bych to nepopsala lépe.
17.04.2008 22:03:00 | NikitaNikaT.