Nevrátí..
Smutný oči
maličký dívenky
co v rohu klečí
a počítá skleněnky..
Třpytivé slzičky
stékají po řasách
a plyšový hračky,
jsou zapomenutý v osnovách
ztraceného dětství..
Které se nevrátí..
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: janewe, Simísek, Petbab, Alan Black, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)