...zemřely múzy...
Skleněné duše múz
tříští se o nepoetično.
Střepy - -...!
Sus! Sus! Sus!
Analfabetní Latina - kýč to -
je slepý...
neznalý formy,
obsahu prostý,
nepokorný -
tělo - hlína - kost - ty!
...zemřely múzy...
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Ctěný pán, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)