Hádanka
Vše bez citu,
jen lži ve skrytu.
Mít zvláštní touhu
a s ní nikdy nejít spát.
Něco neskutečného,
může se stát?
Touha, snění,
že se život změní.
Dávný příběh lásky,
co když vytratí se z mysli?
Být tak knihou a znát cestu,
kudy se dát.
Nebo raději pravdu po kouskách
odkrývat.
Až někdo přijde,
bude zase lhát?
Komentáře (0)