Utíkat kamsi
Anotace: jsou různé pocity...
Utéci před lidmi
pod větve stromů
schovat se před světem
nevnímat okolí
v trávu se proměnit
schoulit se do stínu
odpustit vinu
pochopit nevinu
utéci před lidmi
schoulit se do stínu
utéci před lidmi
kamkoli domů
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, radexk, kulishak, Pavelpaja, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)