Zvracení ...
Anotace: Všem jen lásku posílám - ač nyní sama se sebou co dělat mám - úvaha o tom ... zda život vzdám? Ne, ráda vás mám ... jen proto již musím bojovat ...
Dnes zase krev zvracím,
tělo i život tak ztrácím.
Je mi ještě pomoci,
v bolesti a nemoci?
Zvracím a mám strach.
Co se stane, asi můj krach?
Proč tolik bolesti stále,
již opravdu nemohu dále.
Třesu se a jen stále zvracím,
omlouvám se, že kontrolu nad sebou ztrácím.
Co napsat, snad jen, mám vás ráda moc,
nevím, jak dál, nežádám o pomoc...
Chci jen vypsat tu hrůzu ze sebe,
pak třeba již odejdu, lásko, pro Tebe.
Je mi hrozná zima,
smutek ve mně dřímá ...
Už.nemohu.dál ...
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Nahá, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)