Prokletá
slunce už zapadlo
měsíček již svítí
a mě tak napadlo
zda spí i kvítí
jak by mohlo
když na tom paloučku
něco se tam hnulo
tak lehce, polehoučku
zjevila se víla
kvítí už dřímalo
vesele se s ním přivítala
a aby se k ní přidalo
jak lehce tančí
až srdce pokleká
však její oči pláčí
tak přece je prokletá
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Sana.sorrow, Faňule, Psavec, Šerák, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)