Mám pro Tvé rýmy, smutné rýmy, slabost..od jiných by se mi těžko tak líbily. Stále nutí přemýšlet nad určitými věcmi..přemýšlet a hodnotit..někdy až k neuvěření..
A vyzní to jako hrozná drzost, ale..někdy mám pocit, že i když Tvé básně mají neuvěřitelný ohlas a slaví ty největší úspěchy(počínaje u mě), Ty jsi schopen psát ještě mnohem lépe! Ale..třeba to jsou jen prázdná a hloupá slova naivky, která si jen myslí, že ví..
20.04.2008 19:05:00 | Traci