Krásný svět

Krásný svět

Anotace: Je to tak pěkné létat jen a nikdy nepřistát..

Vysněme si krásný svět,
plný roztančených víl.
Vysněme si krásný světadíl.

Vysněme si krásný svět,
abychom se mohli proletět.
A létat společně s dravými ptáky,
draky
a mraky..
Vysněme si krásný svět,
abychom mohli tančit s Vlky
a kvést s vlčími máky.

Veliký bude ten krásný svět,
plný kouzel a pohádek,
co nezačínají a nekončí,
jen prostě trvají.
Bude krásný zevnitř
i na pohled.
Budeme tam žít spoustu, spoustu let,
pořád se toulat po ráji
a poslouchat andělí zpěv.
Tíše. Už zpívají..
*
Zpívají píseň...ach..neštastnou.
Ná svůj vlas přitom jemně hrají.
Zpívají píseň o nás dvou,
jsme......
ztraceni.
Ve svém vlastním ráji.

Ztratili jsme se
ve snu vlastním,
chtěli jsme létat-
Motýlí krásní.

Vždyť je tak pěkné
si jenom se sny hrávat,
vždyť je tak pěkné
už neprohrávat.

Už nikdy netřásti se ve tmě.
Je to tak pěkné..
..létat jen a nikdy nepřistát
Je to tak pěkné nectít tíhu země.

O nás dvou anděl ti zazpívá,
však...
Proč je ta píseň tak tesklivá?
Autor Calypsó, 20.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí