Opuštěná

Opuštěná

Anotace: Zdá se mi to..nebo píši jen smutné básničky? ... já za to nemůžu, cit je cit, a já se cítím opravdu opuštěná... Je tam itroška humoru :D

Jsem sama,
jsem opuštěná,
nikdo mě nemá rád,
a chce se mi hrozně spát.

Všichni mě opustili,
zklamali a zradili.
Tak si říkám ať jsou sami,
když mě chápat nechtěli.

Raadši ať jdu sama světem,
než bych žila ve lži.
Pojedu do města metrem,
projdu se tam louží.

Opuštěná já se vracím zpátky,
doufám, že nebudu platit splátky.
Zaplatila jsem a dost,
za předstíranou radost.
Autor KiQi, 20.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, Antionette, Aangela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí