Nenávidím
Nenávidím svět
život, který musím žít
ten ptačí zpěv
který umlčím
Nebudu ten
ani jím nechci byt
co popluje životem
to radši se zastřelím
Posledním krokem ze skály
elektrickým proudem
aby se zasmály
pozůstalí nad hrobem
Komentáře (1)
Komentujících (1)