Anotace: ...
třicet je určitě nejlepší. člověk je pořád mladej a nemá hlavu plnou pubošských pochybností :)
21.04.2008 22:40:00 | kokeš od pana krbce
Ten pokoj oprátce bych ti taky doporučovala, ale na druhou stranu... život po padesátce.. proč čekat?? Užívej si ho už teď :)
21.04.2008 22:28:00 | Puck
moje máma říka, že život začína až po padesátke :)
tak se v 30-tke nevešej a dej pokoj oprátke
21.04.2008 21:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba