Obraz na nebi vžitý je s duhou
Pohledy do vody plní mé snění
Rakev obitá barevnou stuhou
Ničí mé vědomí
Usínám v růžích jen trny mi vadí
Tak jako voda bez ledu a nebo led na ní
Mrznou mé pocity pohledem na hroby
Život svůj skončím na pláži u vody!
Koncem to nekončí konec je začátek
Křičím, že života omyl vrátil bych na zpátek
Rty které oschnou pod tíhou zmatku
Zvlhčí jen polibek vztahu na začátku