Bolest
Anotace: jiná slova jsem pro ni nenašla!!!
Bolest chodí špatným směrem.
Snad i tvé oči ji spatřily,
jak se neobratně přezouvá na rohoži.
Je to jáma,do které spadne každá myšlenka.
Bolest tě zotročí.
Zkroutí do klubka nesmyslných patvarů
a možná proto bych ji měla oslovovat citlivěji,děvku!
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)