Čekanky
Anotace: Všem moc lásky posílám - nevím, zda to vzdám - ale snažím se bojovat - poslední sílu darovat ...
Jsi se mnou všude, kde jsem já,
třebaže marně čekám lepší tvé úmysly.
Jsem jako loutka vybledlá.
Můj úsměv už nikdo nevzkřísí.
Jako bych byla bez srdce.
Jak by mi někdo tělo vzal.
Tvá láska nebyla v záruce.
Neřekla mi, co bude dál.
Jsi se mnou všude jak můj stín.
Ještě slyším tvůj šťastný smích.
Za oknem rdí se trs jeřabin
a poletuje první sníh.
Marně se dívám do schránky.
Jako bys byl jen pouhý sen.
Mé oči jsou dvě čekanky,
co mráz časem spálí za plotem.
(Vím, že je jaro a píši zimní verše, ale prostě mě to tak napadlo, tak se nezlobte, nedivte ... )
Přečteno 340x
Tipy 16
Poslední tipující: Simísek, Danah, Květka Š., Psavec, vodnař, Alan Black, Jasmine8, saddova, Anastacia-Jane, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)