Funebrák
Anotace: Zamyšlení nad štěstím, životem a smrtí...ani nevím, kde se to ve mně vzalo....
Jsou dny, kdy štěstěna nás líbá,
záhy ukáže svou pravou tvář.
S ďábelským úsměvem, jak divá,
nepřestává se šíleně smát!
Jak funebrák, co za rakví se táhne,
oblečen je v černý šat,
nad smrtí jen rukou mávne,
z ničeho už nemá strach.
Co na něj čeká - on to ví,
studená díra,
pach mrtvolný,
až srdce svírá...
Přečteno 332x
Tipy 14
Poslední tipující: devcatko z jetele, Iva Borecká, Juan Francesco de Faro, jedam, WhiteSkull, vodnař, Danah, toužím.jít.dál, saddova, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)