Anotace: ...nemůžu hrát
Dnešní mládaži chybějí rituoály, které by jí osvětlily svět dospělých - jenože ty rituály tu chybí už několikátou generaci.Takže já vlastně obdivuju mláděž, že vůbec dokáže žít a přežít :o)
22.04.2008 18:35:00 | Churry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?