Finsko je na jihu..
Anotace: .. Ty ještě jižněji
Finsko je na jihu
Ty ještě jižněji
leže v tmě na břichu
přemýšlím, jít, nejít?
venku je vánice
za týden neskončí
čekáním nasycen
se vším se rozloučím
nebudu čekat dýl
v chajdě na Chibinech
nejlíp jsi s' poradil
-tak už té chajdy nech
sám nevím, co tu chci
najdu-li sebe sám
spíše se potácím
vstříc ke svým vidinám
hledaje vroucný vztah
půjdu se projít sám
s kým v bílých pustinách
svůj osud spojit mám?
šlépějí sobích stád
v dálce zřím oblouky
- projít mě zve ten had
na lyžích otlouklých
severu planiny
jež jsou můj ze snů cíl
se stády od nyní
na konec světa chci
Přečteno 262x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Isobel, Danah, Traci, Robert Thomas, Romana Šamanka Ladyloba, janewe, Psavec, Simísek, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)