Už prostě nemůžu...
Takhle to nejde dál
už mi to došlo
prostě na to nemám...
Nedokážu furt
-naivně-
věřit
že se ozveš
když se neozýváš...
Představy a přání
o tom,
že to jak se ted chováš
když sme spolu
-kde jinde než v hospodě-
znamená lásku...
Já prostě nemůžu
sem z toho všeho vyčerpaná
vysnívám si věci
který se nesplněj
a už nemám sílu
snášet tu bolest když přijde zklamání...
Chci zapomenout
konečně se odpoutat
a být opravdu jen kamarádka
ale nedokážu to...
Chci pryč
pryč
pryč z tohohle života...
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: Erion Fate, spolusedící, Pišák, Azazen, whiolet, Simísek, Monsignore, W.O.K.O., Belmon, ztracená
Komentáře (6)
Komentujících (6)