Po obloze
Anotace: Myšlenkami po obloze..
Myšlenkami na obloze
utopena v pouhé slze
a v té ladné jarní mlze
/Sama../
Myšlenkami na obloze
utopena ve zlé touze
a v té útlé noční hrůze
/Pláče../
Myšlenkami na obloze
kam se dívá tolik stroze
a ztrácí se v jejich tíze
/Křičí../
Myšlenkami na obloze
padá po té velké dráze
pryč v marné snaze
/Z krize../
Přečteno 396x
Tipy 14
Poslední tipující: Janetee, Charibeja, jára spots, Ctěný pán, WhiteSkull, Psavec, Bíša, fuu, Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)