Vidí tohle někdo?
Anotace: achjo.. nebuďte do těch anotací tak zabraní...
Byla mladá a v očích měla smutek.
Život jí změnil jeden dobrý skutek.
Dětství odplulo jak lodička dřevěná,
proč je teď duše podivně zjizvená?
Je to ten strach z lásky a zklamání?
Proto své blízké raději zahání?
Tenkrát to byla na srdce past,
svých citů odkrývá už radši jen část…
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, Mecki, Psavec, fuu, Dedillope
Komentáře (3)
Komentujících (3)