Anotace: Všem lásku a pohlazení posílám - ráda vás tu moc mám ...
Člověk by neměl jen stát na místě, ale měl by dělat činy, které jsou potřebné...a v tomto případě nutné...
28.04.2008 08:14:00 | PPetrushka
Vrácím a dala bych to možná ještě k nějakým Tvým básním:
"Nech už toho muže být ... o jiném si začni snít ... on přijde a úsměv Ti vytvoří ... Tvá očka se zas rozzáří ..."
25.04.2008 18:10:00 | NikitaNikaT.