vdávám se
za závojem slz
v šatech
barvy mé krve
linoucí se k zemi
vzdávám se
marnosti lásky
tápám
a hledám
domov
lásku
toužím a pláču
po bezpečí
v objetí
mám tě
a přece nezdolám
dálku
v pár centimetrech
tvého odloučení
já tiše stojím
a má touha
naráží
na neprostupnost
tvého ticha