Maluji.....
Pohledem k zemi
za letu červánku
sám mezi všemi
maluji do spánku
slzami
slzami kreslím
Tvoji tvář
proč jenom nesmím
položit si ji na polštář
aspoň na pár chvil
Tak zavřu oči
a najdu vzpomínky
tváře teď smočí
dva slané pramínky
co nakreslí Tvoji tvář...
Přečteno 488x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)