Čekání na Léthé
Všichni jen doufají v Naději, jež neexistuje –
zůstala sama uzavřena v Pandořině skříňce.
Jen Utrpení, Žal, Strast, Bolest a Smrt tu je;
tak, prosím, už nyní vlož mi do úst mince,
ať mohu je dát tomu, jenž i mrtvé olupuje.
A třeba někdy, budoucím, o mne zmiň se...
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: m-maybe, Simísek
Komentáře (0)