staronová
Anotace: ne vše se dá změnit...
Staronová
Nový den a starý sen
Nikdy ještě nesplněn
Nový zmatek starý strach
Trámy vizí mění v prach
Nový smutek starý pláč
Už se neptáš proč a nač
Nový příběh starý děj
Vždy a navždy spoutá jej
Nový ráj a starý hřích
Věčná pravda starých knih
Nový mlýn a staré kolo
Dávno moře skrylo molo
Nový prostor stará zeď
Stará maska nová pleť
Je to k smíchu, slyší hluše
Tvoje staronová duše
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)