Možná bych neměla
Anotace: prostě... prostě je tady
A slzy padají na zem
a tvá kolena se otáčejí zády…
Nevyspalá a obrečená
bojuje sama se sebou…
A všichni se smějí,
jen ona pláče na jevišti života…
Naučil´s ji milovat
a ona to zvládá i se slzami v očích
/možná bych neměla…/
Přečteno 336x
Tipy 17
Poslední tipující: Elisha, Sajurii, Severka, Favi, Bíša, WAYWARD, Šerák, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)