Niagara
.. část něčí bolesti
dolehla na mne
zda-li teď není líp
ztratit svou paměť
v noci má řeka muk
z břehů ven stoupá
povodně mutných vln
náruč mě houpá
v zběsilých peřejích
řítím se z jezu
všechno je ztraceno
již nevylezu
slyším vod hřmění
v půlnoční chvíli
agonie vodopád
je nad mé síly
vrhajíc z kolmých skal
řeka mě zvrací
vedle mne padá Tvůj
plyšový macík
já v zlomku vteřiny
tlapky se chytím
snad větší sousto
chtíč bolu nasytí
pevně se držících
pád neoddělí
snad jsme vůli přežít
snad štěstí měli
za mnou je z mlýnů vod
mrak vodní tříště
medvídek uplaval..
Nashle napříště
Přečteno 352x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, genca, Caracol, Isobel, toužím.jít.dál, sophia92, Traci, Simísek, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)