Pro ni
Anotace: Brekot dětí vyrvaných matkám z těla....
Pro její uši
Brekot dětí vyrvaných matkám z těla,
hlava sobce, tak co by si chtěla.
Perem bolesti, zlosti, bez rozumu...
Řezat a střáhat a zabít poctou k umu.
Kopat a kousat a škrábat a řvát,
třeva a srdce a vnitřnosti z těla si rvát.
Pro její duši
Nohy lámavé pod tíhou těla,
hlava nenávisti, tak so bys chtěla.
Řezat a stříhat bez rozumu...
bez záměru, postou k umu.
Štětcem, krví, rukou, zlostí...
Obraz smutku, strachu, ctností.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (0)