Až se šepot stane křikem, až obloha znachoví… tak potom ti odpovím!
Anotace: něco co říká sežer mě... žabích vlasů plnej potok na zastávce u školy a hnědá neprodejná, stálá
Cítím
A pach zdechlejch motýlů
Usíná mi za uchem
Houpám se v lenošení
Něco je
A přece není
Mou hlavou
Hlína prosáklá
Pomalu mnou nasáklá
Probouzí se
A končetiny klepou
A požírajíc srdce…
Chuť roste
Víc!
Klepeta se chvějí
A touha prosakuje
Černé oči se smějí
Rozkrájet se
Zuřivým šepotem
Umět víc...
Nazpaměť
Tak bych se možná zdála
Sama sobě..
Komentáře (0)