Anotace: ...zpověď psaná od srdíčka...hladím vás i vaše líčka...
takto jsem začínala kdysi psát já. Jsou to hezká slova, ale vím že tě zraňují. Nemáš to jednoduché,jen musíš chtít a zkusit žít takový život jaký si přeješ...
někdy jsou důležité kroky které uděláš a jsou pro tebe nesmírně těžké ... Jednou to vše skončí a obrátí se to.. a ty se jen budeš usmívat .. bude ti dobře od srdíčka... :) a vše bude zase fajn..
08.05.2008 14:07:00 | Najlin
Přesto, že je to plné utrpení a naděje, tak mi tvé dílko nakonec vykouzlilo úsměv:)... Moc krásné...hlavně se té naděje nevzdávej:).. Diky, že jsem si to mohl přečíst.
30.04.2008 11:23:00 | Šerák
Teším sa riadkom od Teba, už majú inú príchuť.Bojuj i za seba.Života báť sa nemusíš, prináša rôzne vône, ktoré aj Ty čoskoro zacítiš a nájde sa niekto o koho sa budeš môcť oprieť a uvidíš aj inú krásu života a potom už nebudú mať u Teba miesto - bolesť a clivota.Si fajn a statočne bojuješ.Vidíš, ako sa všetci tešíme.Nie si sama.Sme s Tebou.
29.04.2008 21:16:00 | Annadesirée
Prosímtě bojuj,nevzdávej
a žádnou díru tu nedělej
prázdno co vznikne.......co potom s ním
a proto básni...ostatním
Tvé psaní v srdce zaryté
to jsou ty díry..zakryté
Kdo duši má....a umí cit
musí Ti moc a moc,noc co noc,moc fandit.
29.04.2008 21:06:00 | WAYWARD