pro tebe
Pro tvé oči
Vzdala bych se pohledu na nebe
I kdyby to byl můj poslední den
Pro tvůj úsměv
Vzdala bych se všech svých snů
I kdybych měla celý život bdít
Pro tvůj hlas
Vzdala bych se svého srdce
I kdybych nesměla milovat
Pro tebe
Udělala bych z černé barvu štěstí
Kdyby sis to přál…
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, el viento, Dedillope
Komentáře (2)
Komentujících (2)